Keni një pyetje? Na telefononi:0086-18857349189

Priza USB 3.1 Amper

 • FTR15-3100 Dual USB Charger Wall Outlet 15Amp Receptacle

  FTR15-3100 Dyfishtë karikues USB Prizë muri 15Amp

  Numri i artikullit: FTR15-3100

  Përshkrimi: 15 Amper, 125 Volt, 60 Hz, prizë e dyfishtë karikues USB

  Porta të dyfishta USB të kombinuara me karikim të shpejtë 3.1 Amp

  Rezistente ndaj ngacmimeve

  Nota rezidenciale dhe tregtare, UL/Cul listuar E498095

  Vetë-bazimi

  Instalim i shpejtë dhe i lehtë.