Keni një pyetje? Na telefononi:0086-18857349189

Enë dekorative 20A standarde rezistente ndaj ngacmimeve DT20 UL/Cul e listuar në Amerikë

Numri i artikullit: DT20
Përshkrimi: 20Amp, 125 Volt, Enë dekorative standarde

Rezistente ndaj ngacmimeve

Klasa Rezidenciale & Komerciale, Vetë tokëzues me Kapëse Automatike Bakri.
Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

Ngjyrë:


 • Certifikata UL/CUL: E498095
 • Detajet e produktit

  Enë dekorative 20A

  Etiketat e produktit

  Informacion i përgjithshëm

  Emri i produktit: Enë dekorative rezistente ndaj ndërhyrjeve
  Marka: Fahint
  Sektori i Aplikimit: Rezidencial/Tregtar
  Standard: cULus UL Listuar
  Vendi i Origjinës: Kina
  Garancia: Garanci 2-vjeçare e kufizuar

  Dimensionet

  Gjerësia e produktit: 1,30 në 33,1 mm
  Lartësia e produktit: 4,17 në 106,0 mm
  Thellësia e produktit: 0,93 në 23,6 mm

  Informacion teknik

  Tensioni: 125 V
  Amper: 20 A

  Rezistente ndaj ngacmimeve
  Tokë: Vetë-tokëzues
  Teli: Teli anësor dhe i pasmë pranon #12- #14 AWG solid
  (Teli i shpejtë me shtytje pranon vetëm tela bakri të ngurtë #14 AWG)
  Funksioni: Prizë standarde e stilit të dyfishtë
  Lloji i instalimeve elektrike: Tela e pasme dhe anësore
  Kushtet e Mjedisit: Lagështia 95%, UL 94 V2


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Numri i artikullit: DT20
  Përshkrimi: 20 Amp, 125 Volt, Enë dekorative
  Enë rezistente ndaj ndërhyrjeve dhe enë rezidenciale dhe komerciale, e listuar në UL
  Vetë tokëzimi me kapëse automatike të tokëzimit bakri.
  Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

  Konstruksioni termoplastik me rezistencë të lartë ndaj goditjeve eliminon thyerjen dhe zgjat jetën e shërbimit
  Skeda e shkëputjes së qarkut me akses të lehtë që siguron instalime elektrike të veçanta në prizën e sipërme dhe të poshtme
  Vidhat e terminalit janë tërhequr dhe gati për instalime elektrike: vidhosja e terminaleve të telit anësor #12 – #14 tela e fortë AWG;
  Terminalet me tela me shtytje pranojnë vetëm tela bakri të ngurtë #14 AWG;
  Përfshihen pllaka muri të përshtatura me ngjyra, garanci 2-vjeçare;
  Strehimi polikarbonat i papërshkueshëm nga zjarri ul ndjeshëm rrezikun e zjarrit. Produkti ka certifikim UL;
  Të gjitha enët dekorative janë të dizajnuara me konstruksion termoplastik dhe kanë një ndërtim të cekët për hapësirë ​​maksimale të instalimeve elektrike.

  Priza Duplex e tokëzuar rezistente ndaj ndërhyrjeve plotëson kërkesat e NEC të vitit 2008.
  Mekanizmi i diafragmës brenda enës bllokon hyrjen në kontakte, përveç nëse futet një prizë me 2 këmbë,
  duke ndihmuar që shiritat e flokëve, çelësat, etj., të bllokohen. Shtyrje e shpejtë e telit brenda ose terminaleve me tela anësore.
  Ndërtimi i rëndë ofron jetë të gjatë shërbimi pa probleme.
  Mekanizmi i grilave brenda enës bllokon hyrjen në kontakte, përveç rastit kur futet një prizë me dy krahë, duke ndihmuar që shiritat e flokëve, çelësat, etj., të bllokohen.
  Simboli TR në enët e banimit siguron që ato përmbushin kërkesat e NEC të vitit 2008
  Ndërtimi tejzanor me punë të rëndë ofron jetë të gjatë shërbimi pa probleme
  Rrip montimi prej çeliku me matës të rëndë, rezistent ndaj ndryshkut
  Dizajn i cekët për dhomën maksimale të instalimeve elektrike
  Pllaka muri shitet veçmas

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni