Keni një pyetje? Na telefononi:0086-18857349189

Versioni standard i serisë GF

 • GF20 Standard Self-Test GFCI Outlet 20Amp

  GF20 Standard Vetë-Testimi GFCI Prizë 20Amp

  Numri i artikullit: GF20

  Përshkrimi: 20 Amper, 125 volt, 60 Hz, prizë GFCI vetë-testuese

  Nota standarde rezidenciale dhe tregtare, UL/Cul E504391 e listuar

  Vetë tokëzimi me kapëse automatike të tokëzimit bakri.

  Instalim i shpejtë dhe i lehtë.

 • GF15 Standard Self-Test GFCI Outlet 15Amp 125V

  GF15 Standard Vetë-Testimi GFCI Prizë 15Amp 125V

  Numri i artikullit: GF15

  Përshkrimi: 15 Amper, 125 volt, 60 Hz, prizë GFCI vetë-testuese

  Nota standarde rezidenciale dhe tregtare, UL/Cul E504391 e listuar

  Vetë tokëzimi me kapëse automatike të tokëzimit bakri.

  Instalim i shpejtë dhe i lehtë.